Nedlastninger, S4

Kjedeløsning

Vår løsning for distribusjon av vare- og prisinformasjon, S4, benyttes av flere av landets ledende handelsbedrifter og kjeder, spesielt innenfor byggevarehandel. Løsningen benyttes bl.a. til å distribuere sentral vare- og prisinformasjon fra kjedene sentralt til alle kjedens butikker. I butikken overføres informasjonen fra S4 til det aktuelle butikksystem for videre bruk.

Hent filer

Her kan du hente S4, og tilhørende oppgraderinger.
Dersom du ikke er registrert bruker, vil programvare ved installasjon bli installert som evalueringsversjon (demoversjon). Programvare leveres med installasjonsbeskrivelse. Ta kontakt med Advisor for å bli registrert som bruker.

NB! Husk backup/sikkerhetskopi av eksisterende S4-installasjon før oppgraderinger installeres.
Se vedlagte brukerdokumentasjon eller VIKTIG.TXT for ytterligere detaljer.

Full installasjon – Komplett S4 versjon 2.6
S4Upgrade – Oppgradering av S4 fra versjon 2.5 til 2.6

Versjonshistorikk – Les om hva som er endringer i nyeste og tidligere versjoner av S4 (pdf)

Tidligere oppgraderinger

S4Upgrade2.5 – Oppgradering av S4 fra versjon 2.4 til 2.5
Nyeste oppgradering 2.4 – Nyeste oppgradering av versjon 2.4
S4_upd2.4 – Oppgradering av S4 fra versjon 2.3 til 2.4
S4_upd2.3 – Oppgradering av S4 fra versjon 2.2 til 2.3